تبلیغات
برای زندگیم... - ماهی انگشتی (سوخاری)
فقط یک بار فرصت زندگی داریم...

ماهی 600 گرم
ابلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
ارد سفید 40 گرم
ارد سوخاری5 قاشق غذاخوری
کره 30 گرم
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل و روغن برای سرخ کردن
ماهی رو بزارید یخ بزنه بعد بع قطعات کوچک ببرید (اندازه ای که 2 تا انگشتتون رو کنار هم بزارید )
اگر یخ زده باشه راحت تر میشه به این شکل در اورد
بعد بزارید یخش باز بشه با نمک و فلفل و ابلیمو مزه دارش کنید نیم ساعت توی این مواد بمونه. بعد توی 3 تا ظرف گو د به ترتیب تخم مرغ و ارد سفید و ارد سوخاری رو بریزید(هر کدوم جدا گانه)
تخم مرغ رو هم کمی بزنید. بعد ماهی ها رو به ترتیب اول توی ارد سفید بزنید و کمی تکان بدهید تا ارد اضافیش بره بعد توی تخم مرغ در اخر توی ارد سوخاری بعد توی تابه ای که روغن و کره ریخته و داغ شده حدود 5 دقیقه سرخ کنید تا دورطرفش طالایی بشه
ارد سفید برای این هست که تخم مرغ و اردسوخاری بیشتر به ماهی بچسبه.-حرارت تابه را یکسان نگه دارید در غیر این صورت ماهی ها خرد میشه - موقع برگردوندن ماهی با احتیاط این کار را بکنید تا ماهی ها خورد نشن
این غذا کنار سیب زمینی سرخ کرده و یا سالاد سیب زمینی مزه خوبی میده

در انها میتونید یک سس با زعفران و آبلیمو روش بریزین و با زیتون میل کنید.




نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 1389/02/9 توسط piano
درباره وبلاگ
نویسندگان
آرشیو مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :


قالب وبلاگ

انواع کـد های جدید جاوا تغیــیر شکل موس